‘Hart van Almkerk’ naam nieuwe MFA in Almkerk

Foto: Archief
16 december 2022, 16:59
Verlopen

ALMKERK - Wethouder Wendy van Ooijen maakte dinsdagavond bekend dat de naam van de nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) in Almkerk ‘Hart van Almkerk’ wordt

De inwoners van Almkerk konden suggesties doen voor een naam. Een commissie uit de toekomstige gebruikers heeft uit de 32 ingediende namen er drie geselecteerd. Naast Hart van Almkerk waren dat Aan de Alm en De Dynamiek. Leerlingen van de beide basisscholen konden in een heuse stemming hun voorkeur uitspreken.

Tijdens de bijeenkomst in ’t Verlaat konden de aanwezigen ook het ontwerp van het gebouw bekijken. Het gebouw is ontworpen door UAarchitects & IAA Architecten uit Eindhoven. In het gebouw komen de verschillende functies samen, zoals twee scholen, kinderopvang, bibliotheek en een logopediepraktijk. Deze voorzieningen komen op de begane grond. Het dorpshuis en de sportzaal krijgen een plek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl