Handig om te weten rond de feestdagen

Foto: Gemeente Altena
18 december 2022, 10:28
Verlopen

ALTENA - Rond de feestdagen dient u rekening te houden met gewijzigde openingstijden van de gemeentelijke diensten. Ook dient u rekening te houden met regels voor stooktonnen en veiligheid.

Heeft u bepaalde diensten van de gemeente nodig? De openingstijden en telefonische bereikbaarheid van het gemeentehuis is rond de feestdagen aangepast. Kijk op de website gemeentealtena.nl voor alle aangepaste openingstijden.

Bij feestdagen wordt uw afval op andere dagen opgehaald. Check www.afvalstoffendienst.nl of de Afvalstoffendienst-app. Milieustations hebben afwijkende openingstijden. Om vandalisme te voorkomen worden milieuparkjes en containers zoals glasbakken, luiercontainers en textielcontainers rond de jaarwisseling gesloten. Kijk op de website gemeentealtena.nl voor alle aangepaste openingstijden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl