Hart en Hand voor ouderen brengt sfeer op koude winteravond in Goezate

Foto: Aangeleverd
22 december 2022, 14:17
Verlopen

WERKENDAM - Donderdagavond 15 december waren de jongeren van Hart en Hand voor ouderen weer in Goezate te vinden. Deze keer stond het zingen van prachtige kerstliederen op het programma. Jong en oud hebben genoten.

Om 19.00 uur verzamelden een groep van vijvendertig jongeren zich in Goezate. Een hele tijd is de commissie niet actief geweest, maar nu was het al weer de tweede avond in korte tijd. “Het is fijn dat we weer zonder maatregelen bij de ouderen mogen komen en zo activiteiten met de ouderen kunnen doen. We passen nog altijd op, maar het is toch erg fijn dat we weer met de ouderen mogen zingen”, aldus de commissie. De ouderen hebben erg genoten van de avond. Enkele weken geleden zijn er ook namens de jongeren kaartjes bezorgd bij de ouderen.

Hart en Hand voor ouderen: “We zijn elke keer weer erg dankbaar dat we met een groep jongeren naar de ouderen toe kunnen. Alleen met hun inzet kunnen we de avonden blijven organiseren. Keer op keer zoeken we nieuwe mogelijkheden om wat voor de ouderen te kunnen betekenen. Voor de laatste nieuwtjes en geplande avonden kun je ons volgen via Instagram of stuur een appje naar 06-33787442.”

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl