Tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
22 december 2022, 14:21
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Maaswaarden ouderenzorg heeft de winkelruimte weer geheel aangevuld met nieuwe tweedehandsboekenvoorraad. Vrijwilligers Dirk en Nel zijn weer helemaal klaar om u te ontvangen op woensdag 28 december van 14.00 tot 16.30 uur.

U bent van harte welkom aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Op de 3de etage van aanleuncomplex Munnikenstate. Op alle gebied is er wel iets te vinden: oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers enz. De vrijwilligers Dirk en Nel ontmoeten u graag.

Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos 0416-698400 of mailen b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl