Nieuwjaarsconcert Kunst na Strijd op 21 januari

Foto: Kunst na Strijd
24 december 2022, 14:11
Verlopen

WOUDRICHEM - Op zaterdagavond 21 januari organiseert de Woudrichemse Muziekvereniging Kunst Na Strijd haar nieuwjaarsconcert. Op deze gezellige avond zal zowel het Opleidingsorkest als het Harmonieorkest spelen.

Het thema van de avond is ‘Around the world’. In het thema van de avond zal KNS Airlines u onder leiding van gezagvoerder Jan Nellestijn meenemen naar allerlei mooie bestemmingen. Zoals u van Kunst Na Strijd gewend bent zal de avond bestaan uit lichte muziek. Tijdens het concert is de bar geopend, zodat u onder het genot van een drankje van de avond kunt genieten.

Geen ‘zware kost’ maar een luchtig concert met zeker ook herkenbare melodieën. Dat past bij het doel van de avond. Kom ook proosten op het nieuwe jaar bij Kunst Na Strijd in ’t Rondeel te Woudrichem. De aanvang van het concert is 20.00 uur. De zaal gaat open vanaf 19.30 uur. De entree is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl