Bezoek het Energiespreekuur op 17 januari

Foto: Archief
6 januari 2023, 16:55
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Ziet u door de bomen het bos niet meer als het gaat over de energierekening? Bezoek dan het Energiespreekuur.

Bij het energiespreekuur helpt met u verder met onder een aantal onderwerpen. Denk dan aan: Hoe kan ik besparen op mijn energieverbruik? Waar krijg ik onafhankelijk advies? Zijn zonnepanelen voor mij interessant? Wat kan ik besparen met een nieuwe wasmachine/koelkast/vriezer? Maar ook met andere vragen kan men u hier verder helpen. Voor het beste persoonlijk advies is het aan te raden om de laatste jaarafrekening van de energieleverancier mee te nemen.

Het Energiespreekuur is op dinsdag 17 januari van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheekvestiging te Wijk en Aalburg. Aanmelden is niet nodig en binnenlopen is kosteloos.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl