Mama Café Altena met Buurtgezinnen Altena en een mondhygiëniste

Foto: Archief
6 januari 2023, 17:06
Verlopen

WOUDRICHEM - Op woensdag 1 februari is er weer het Mama Café Altena.

Marie Jeanne Wolfs van Buurtgezinnen Altena komt deze keer op bezoek. Zij komt vertellen over wat de organisatie Buurtgezinnen Altena betekent en doet in regio Altena. Daarnaast komt er ook een mondhygiëniste langs. Zij zal gaan vertellen over haar werk bij kinderen. Als u naar het Mama Café wil komen, is vooraf aanmelden vereist. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@mamacafe-altena.nl.

Deze bijeenkomst wordt gehouden bij Kinderopvang Buitengewoon in Woudrichem aan het Raadhuisplein 1. De ingang van de ruimte bij Kinderopvang Buitengewoon zit aan de zijkant van het gebouw, naast de natuurtuin. De banner van het Mama Café staat daar als herkenningspunt. U bent van harte welkom op 1 februari van 9.30 tot 11.30 uur. Het Mama Café in Woudrichem wordt maandelijks georganiseerd door Kraamzorg Novo Peri, Praktijk Bijzonder en Kinderopvang BuitenGewoon.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl