Onderzoek naar verkeersveiligheid Perzikstraat

Foto: Archief
6 januari 2023, 17:39
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Gemeente Altena wil de verkeersveiligheid op de Perzikstraat in Wijk en Aalburg gaan verbeteren.

Inwoners worden daarom gevraagd om hun mening te delen over de huidige situatie en knelpunten op de Perzikstraat. Dit kan door de inloopbijeenkomst te bezoeken die wordt gehouden in multifunctioneel centrum D’Alburcht op 25 januari van 16.30 tot 20.00 uur. Het eerste uur is verantwoordelijk wethouder Hans Tanis aanwezig om vragen te beantwoorden. Een andere mogelijkheid om meningen te delen is via een digitale enquête. Die kan worden ingevuld via de website van de gemeente. Invullen kan tot 29 januari.

Het onderzoek naar de Perzikstraat is een actie opvolgend aan een motie. In juli nam de gemeenteraad een motie van de SGP aan over de verkeersveiligheid op de Perzikstraat in Wijk en Aalburg. Corné van Gammeren van de SGP vindt dat een recente renovatie van de straat niet het gewenste effect heeft gehad voor de verkeersveiligheid.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl