Toneelvereniging Juliana brengt ‘Drie kriminele zusters’

Foto: Archief Juliana
8 januari 2023, 11:55
Verlopen

UITWIJK - Na een aantal jaren afwezigheid komt Toneelvereniging Juliana terug op het toneel. De periode van afwezigheid gaf onzekerheid over het voortbestaan van een vereniging.

Gelukkig hebben zij voor dit jaar wederom een groep spelers kunnen samenstellen die de klucht ‘Drie kriminele zusters’ van schrijver Fred Vonk zal opvoeren. Drie vrijgezelle zusters verhuizen van het platteland naar een flatwoning in de grote stad. Froukje Dingelmans geniet van haar AOW en haar beide jongere zusters vinden een baantje als werkster. Dit moet voor een mooi zorgeloos leventje leiden. Opa had geen zin in een verhuizing, maar wilde absoluut niet naar een bejaardenhuis dus hij verhuisde mee naar de stad. Om het leven toch wat stadser te maken, komt Froukje met een voorstel en uitgewerkt plan op de proppen. Ook opa speelt argeloos, zonder dit zelf te beseffen, mee in het complot. Door hem zien de dames de celdeur plotseling open gaan. Of het inderdaad zo ver komt moeten wij maar afwachten. 

De voorstellingen vinden plaats in de Hoogt op 17, 18 24 en 25 februari, aanvang om 19.30 uur. De zaal gaat open om 18.45 uur. Kaarten voor deze voorstellingen zijn vanaf 23 januari op maandag, dinsdag en woensdag tussen 16.00 en 19.00 uur te bestellen bij Elza van Bergeijk via 06-5143 7050. Kaarten dienen afgehaald te worden vanaf 6 februari in de Hoogt in Uitwijk op dinsdag- woensdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl