Woerkumer Bier Gilde organiseert 7de proeverij

Foto: Aangeleverd
10 januari 2023, 20:13
Verlopen

WOUDRICHEM - Iedere derde donderdag van de maand organiseert het Woerkumer Biergilde een speciaal bier proeverij. Het gilde bestaat uit echte bierliefhebbers en heeft geen winstoogmerk.

Het biergilde richt zich ook op bierliefhebbers die graag kennis over bier wil vergaren, die kennis willen delen en die vooral samen willen proeven en genieten. Op 19 januari komt brouwer Hans Anton Verschoor van Brouwerij De Magistraat uit Almkerk naar de vesting van Woudrichem. De Magistraat is sinds 2020 actief vanuit Almkerk want daar staat de brouwerij. Brouwer en medeoprichter en eigenaar Hans Anton Verschoor heeft inmiddels een breed scala bieren in de markt gezet. Het gaat zelfs zo goed met de brouwerij dat er serieuze plannen zijn voor een tweede brouwerij.

De locatie is Het Arsenaal (onder het Visserijmuseum in de vesting) aan de Kerkstraat 41 in Woudrichem. De proeverij bestaat uit 5 proef glazen, uitgebreide proefnotitie-formulier en is inclusief bittergarnituur. De kosten zijn € 19,50 per persoon en men kan zich opgeven via info@woerkumerbiergilde.nl. De aanvang is om 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl