Rijkswaterstaat en ALSÉÉN ondertekenen contract verbreding A27

Foto: a27houtenhooipolder.nl
13 januari 2023, 18:16
Verlopen

REGIO - Rijkswaterstaat en bouwcombinatie ALSÉÉN hebben donderdag 12 januari het contract ondertekend voor de verbreding van de A27 tussen Everdingen en Hooipolder.

Hiermee is een belangrijke stap gezet in de aanpak van de files op dit traject. De ondertekening in het nabij de A27 gelegen Fort Altena werd opgeluisterd met een rondetafelgesprek. Nu het contract is getekend, kunnen Rijkswaterstaat en ALSÉÉN van start met dit project. Er wordt gewerkt volgens de tweefasenaanpak. De aanpak betekent dat ALSÉÉN in de eerste fase het ontwerp maakt in nauwe samenwerking met Rijkswaterstaat. Daarbij wordt ook de benodigde techniek en de beste bouwmethode verkend. Dit doet men om de uitvoering, de tweede fase, zo voorspelbaar en beheersbaar mogelijk te laten verlopen.

De eerste werkzaamheden zijn voor gebruikers van de weg en bewoners naar verwachting medio 2024 zichtbaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl