Politie houdt mannen aan op verdenking van betrokkenheid bij overval

Foto: Sander van Strien
14 januari 2023, 06:15
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Afgelopen dinsdag en woensdag zijn door de politie twee mannen, van beide 18 jaar uit Waalwijk en Tilburg, aangehouden.

Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een overval op een tankstation aan de Parallelweg in Wijk en Aalburg op 12 augustus vorig jaar. Bij de overval werd een medewerkster bedreigd met een vleesmes. De verdachten maakten twintig sloffen sigaretten buit.

De overvaller kwam via de achterkant het tankstation binnen en is hierbij op beeld vastgelegd. Volgens de politie zou vermoedelijk een tweede man bij de overval betrokken zijn. Een getuige zag namelijk een motor met daarop twee mensen uit de richting van het tankstation komen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl