Winterwandeltochten W.S.V. Wandelvreugd Wijk en Aalburg

Foto: Archief
14 januari 2023, 05:25
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op zaterdag 14 januari vindt er weer een winterwandeltocht plaats. Elke tweede zaterdag van de maanden december tot en met maart staan de deuren van Proeflokaal den Dijk aan de Maasdijk 113 in Wijk en Aalburg voor u open.

W.S.V. Wandelvreugd mag u daar ontvangen voor een mooie winterwandeling. U kunt kiezen uit verschillende afstanden: 2,5 km, 5 km, 10 km, 15 km, 20 km of 25 km. De verschillende afstanden starten op verschillende tijden en het inschrijfbureau is gereed vanaf 08.30 uur. Het inschrijfgeld is vanaf € 2,50 per persoon met wandelpas en vanaf € 3,50 per persoon zonder pas. Deelnemers dienen binnen te zijn om uiterlijk 16.00 uur, wanneer het inschrijfbureau sluit. Van 16.00 tot 18.00 uur is er op deze eerste wandeldag van het jaar ook de Nieuwjaarsreceptie in de zaal van Proeflokaal den Dijk.

Bij de wandeling krijgt u een compleet uitgeschreven route mee. De verzorging is in handen van de EHBO afdeling Wijk en Aalburg. De routes zijn geschikt voor wandelen als nordic walking, dus het gebruik van nordic walkingpoles is toegestaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl