Politie doet onderzoek naar geweldsincident in Almkerk

Foto: Sander van Strien
17 januari 2023, 11:14
Verlopen

ALMKERK - Dinsdag 17 januari omstreeks 8.15 uur heeft er aan de Midgraaf in Almkerk een geweldsincident plaatsgevonden. De politie is op zoek naar twee mannen die verdacht worden van een mishandeling. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis.

Op dinsdag 17 januari 2023 rond 08.00 uur kwam er een telefoontje vanuit de Midgraaf. Er zouden twee gemaskerde mannen het pand binnen zijn komen rennen. De mannen dreigden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. In het pand werd een aanwezige man mishandeld. Toen de eigenaar van het pand binnen kwam vluchtten de verdachten en even later hoorde men een auto wegrijden.

Hulpdiensten spoedden zich naar het pand. Het slachtoffer is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart. Men is op zoek naar getuigen en camerabeelden van het incident en de tijd ervoor en erna. De politie is ook op zoek naar mensen die mogelijk meer van de achtergrond weten van dit incident. Als u meer weet, kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl