Sophie Ruthven Stuart speelt ‘Coco kan het!’ op Kasteel Dussen

Foto: Aangeleverd
17 januari 2023, 17:37
Verlopen

DUSSEN - In 2021 maakte theatermaker Sophie Ruthven-Stuart een voorstelling voor de Nationale Voorleesdagen. Door corona heeft zij deze voorstelling nog niet eerder kunnen opvoeren in Kasteel Dussen.

Maar op zondag 22 januari 2023 gaat het toch gebeuren. Naar het prentenboek van het jaar 2021: ‘Coco kan het!’ van Loes Riphagen, maakte zij een voorstelling vol plezier, muziek, zang en levenslessen, waarin Coco voor het eerst gaat vliegen, maar ze is bang, ze durft het niet, ze weet niet hoe en het is zo moeilijk! Misschien heeft ze alleen een helpende hand nodig? Of poot?! Door het spannende verhaal van Coco en haar moeder, door de liedjes en hulp van de kinderen belooft het een gezellige voorstelling te worden.

De liedjes in deze voorstelling zijn gemaakt door Izak Boom en Peter Blanker. De prachtige aankleding is van Trijnie Nanninga. Het is een voorstelling voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Entree: Kinderen en volwassenen 7.50 euro per persoon. Reserveren kan via www.kasteel-dussen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl