Vrije Volkspartij Altena maakt zich zorgen over veiligheid bezoekers sporthal de Jager

Foto: Archief
20 januari 2023, 17:09
Verlopen

GIESSEN - De Vrije Volkspartij Altena maakt zich zorgen over de veiligheid van bezoekers en gebruikers van sporthal de Jager in Giessen.

Vorig jaar vonden enkele verenigingen, zoals de jeugdsoos en de biljartvereniging, onderdak in het pand. Van hen en andere gebruikers hoort de partij dat vooral de ruimtes in het westelijke deel van het pand in zeer slechte staat verkeren. De sanitaire voorzieningen zijn slecht en gedateerd, de nooduitgangen aan buitenkant zijn niet vrij en ook wat duurzaamheid betreft valt er volgens de VVA wel wat te verbeteren.

De partij wil nu van het college weten of zij van de situatie op de hoogte is en of De Jager in het nieuwe accommodatiebeleid meegenomen wordt, zodat het gebouw binnen afzienbare tijd gerenoveerd gaat worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl