Kom kijken bij de open dag van het Altena College

Foto: Aangeleverd
21 januari 2023, 05:44
Verlopen

SLEEUWIJK - Na een supergezellige open middag in oktober zet het Altena College in Sleeuwijk op woensdag 25 januari van 14.00 tot 18.00 uur opnieuw de deuren open.

Het tijdstip van aankomst mag iedereen zelf bepalen. Wel vindt de organisatie het fijn als iedereen zich vooraf aanmeldt via het formulier op de website. Tijdens de open dag zijn er drie ingangen, zodat bezoekers snel naar binnen kunnen. Voor ouderejaars leerlingen die willen instromen in leerjaar 2 of hoger, of leerlingen die willen doorstromen naar de havo 4 opleiding worden er speciale voorlichtingsrondes georganiseerd. Er is ook informatie op maat over het uitgebreide vakkenaanbod zoals Technische informatica, Technische natuurkunde, Maatschappijwetenschappen, Wiskunde D, Business school, Anglia Engels enz.

Op woensdag 15 februari is er de Altena Experience: een doe-middag voor groep 7 en 8 waarvoor geïnteresseerden kunt inschrijven via www.altenacollege.nl. Of neem contact op met een van de afdelingsconrectoren voor meer informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl