Stichting Verkeersveiligheid Altena stopt vanwege slechte communicatie gemeente

Foto: Archief
21 januari 2023, 06:28
Verlopen

ALTENA - Op 28 november vorig jaar heeft de Stichting Verkeersveiligheid Altena aan de gemeenteraad laten weten dat ze per 1 april of 1 mei 2023 zal gaan stoppen.

Hiervoor worden een paar redenen genoemd, maar de stichting beklaagt zich met name over de slechte communicatie vanuit de gemeente. Er zijn in 2022 geen activiteiten georganiseerd, mede doordat de communicatie vanuit de gemeente niet liep zoals gewenst. Ook was er een verschil van mening over wie de uitnodigingen zou moeten verzenden.

De gemeente Altena onderzoekt nu wat er nodig is om het werk van Stichting Verkeersveiligheid Altena voort te zetten. Het college laat weten dat er een gesprek heeft plaatsgevonden. Daarbij is de insteek van de gemeente dat SVA de werkzaamheden voort kan zetten. De stichting organiseert onder meer de verkeersquiz voor leerlingen van groep 7 en ook de ‘Broemdagen’ voor senioren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl