Turnsters uit Wijk en Aalburg zorgen voor medailleregen

Foto: Aangeleverd
25 januari 2023, 14:41
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Afgelopen zaterdag namen maar liefst 24 van de 28 selectieturnsters van Sportvereniging W.I.K. Wijk en Aalburg deel aan de KNGU regiowedstrijd in Vlijmen.

De dag was verdeeld in vier rondes en de turnsters waren ingedeeld op niveau in verschillende teams. Een aantal Wikkers turnden samen met andere clubs in een team. Gedurende de hele dag werden zowel als team als individueel meerdere eerste plekken behaald. In ronde twee namen een aantal meiden voor het eerst deel aan een KNGU-wedstrijd, maar ze hadden hun zenuwen goed onder controle en mochten als team een gouden medaille in ontvangst nemen. Individueel was het een compleet W.I.K.-podium, met goud, zilver én brons.

In de avond was er individueel wéér een compleet W.I.K.-podium. Daarnaast namen maar liefst twee volledige W.I.K.-teams deel aan de wedstrijd. Zij streden onder andere tegen elkaar, maar moedigden elkaar ook aan. Dat, in combinatie met enthousiaste ouders op de tribune, zorgde voor een fantastische sfeer. De trainsters kijken trots terug op een geslaagde wedstrijddag. De volgende staat gepland op 4 maart in Drunen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl