Altenastaete werkt aan herstel van vertrouwen en perspectief

Foto: Archief
30 januari 2023, 20:30
Verlopen

WERKENDAM - Doordat het zorgkantoor de overeenkomst met Altenastaete in het afgelopen najaar heeft opgezegd, ontstond voor de bewoners en voor de medewerkers van Altenastaete grote onzekerheid.

Naar aanleiding daarvan is Geert Tieman als tijdelijke bestuurder aangesteld. Hij heeft in de afgelopen weken diverse gesprekken gevoerd met de verschillende betrokken partijen. Die gesprekken hebben ertoe geleid dat een oplossing nu binnen bereik lijkt te zijn gekomen en dat de woonzorgvoorziening voor de ouderen van Altena behouden kan blijven.

Geert Tieman: “Belangrijkste element van deze oplossing is de overdracht van de zorgverlening aan een andere zorgorganisatie. Het resultaat hiervan zal zijn dat de bewoners in hun appartement kunnen blijven wonen en goede zorg kunnen blijven ontvangen.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl