Appartementencomplex op locatie de Phoenix in Hank

Foto: Archief
2 februari 2023, 19:35
Verlopen

HANK - Op de plek waar nu nog café en zalencentrum de Phoenix in Hank staat, gaat een appartementencomplex gebouwd worden.

De eigenaren van de Phoenix besloten al eerder om te gaan stoppen. Het complex bestaat uit 22 koopwoningen met een oppervlakte van 75 tot 120 vierkante meter. Daarnaast komt op het terrein parkeergelegenheid. Het appartementencomplex krijgt de naam Phoenix en bestaat uit drie bouwlagen. Het bestemmingsplan moet worden gewijzigd voor dit bouwplan. Het ontwerpbestemmingsplan ligt zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Wanneer de bouw gaat starten, is nog onbekend.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl