Nog meer extra voorstellingen Toneelvereniging Juliana

Foto: Archief
7 februari 2023, 17:35
Verlopen

UITWIJK - Wegens grote belangstelling voor het toneelstuk 'Drie kriminele zusters' zijn de kaarten voor de eerste zes voorstellingen ruim voor de première uitverkocht.

Besloten is om twee extra opvoeringen toe te voegen. Dit zijn echt de laatste twee extra voorstellingen. De extra voorstellingen vinden plaats in de Hoogt in Uitwijk op 10 en 11 maart, aanvang 19.30 uur, zaal open om 18.45 uur. Let op, de kaartverkoop is gewijzigd t.o.v. voorgaande jaren.

Kaarten voor deze voorstellingen zijn op maandag, dinsdag en woensdag tussen 16.00 en 19.00 uur te bestellen bij Elza van Bergeijk op tel: 06-5143 7050. Kaarten kunnen afgehaald worden in de Hoogt te Uitwijk op dinsdag- woensdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl