Het 37e Altena Road Circuit gaat van start

Foto: Altena Road Runners
11 februari 2023, 22:10
Verlopen

ALTENA - Het oudste stratenloopcircuit van Nederland is voor de 37e keer terug met zeven mooie wedstrijden en een enthousiaste organisatie.

Iedere loop heeft zijn eigen charme en soms een goed doel. Bij deelname aan vijf wedstrijd afstanden doet u bovendien mee in het klassement. De volgende data staan voor 2023 vast. Op 25 maart is de Brakelse Lenteloop in Brakel. Op 22 april is de Stratenloop in Almkerk. Op 12 mei is de Omloop van de Biesbosch. Op 23 augustus is de Stratenloop in Genderen. Op 7 september is de Stratenloop in Giessen. Op 7 oktober is de Waterlinieloop in Sleeuwijk en tot slot is op 4 november de Vestingstadrun in Woudrichem.

Over de eerste wedstrijd, de Brakelse Lenteloop is informatie te vinden via de Facebook pagina van dit evenement via https://www.facebook.com/brakelselenteloop/. Alle informatie over de andere wedstrijden volgt via de website altenaroadrunners.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl