Neem deel aan het Schrijverscafé over personages

Foto: Bibliotheek Cultuurpunt Altena
11 februari 2023, 22:53
Verlopen

WOUDRICHEM - Het schrijverscafé is een plek om mensen te ontmoeten met dezelfde passie: schrijven. Of u nu fantasy, non-fictie of een kinderboek aan het schrijven bent, u bent van harte welkom!

Dit Schrijverscafé is onderdeel van een reeks. U kunt zowel eenmalig meedoen als de hele reeks volgen. In de reeks leert u de ene bijeenkomst van een expert over een bepaald onderwerp. Tijdens de bijeenkomst die daarop volgt geeft u elkaar feedback op dat onderwerp. Tijdens het vorige Schrijverscafé, onder leiding van Enne Koens, leerden de deelnemers hoe ervoor te kunnen zorgen dat de lezer zich identificeert met uw personages. Dit keer geven de deelnemers elkaar feedback op de teksten die iedereen heeft meegebracht en de personages in de teksten. Wilt u ergens anders feedback over krijgen of geven, dan is dat uiteraard ook goed.

Neem 14 maart uw creatie op basis van de voorgaande opdracht mee of een andere tekst die u hebt geschreven en waar u feedback op wilt. De avond start om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. Aanmelden kan via de website www.bibliotheekaltena.nl. De toegang voor de avond kost € 10,- voor niet-leden en € 7,50 voor leden van de bibliotheek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl