Toneelavond ‘Het roer om’ in Genderen

Foto: Uit Vriendschap
11 februari 2023, 22:20
Verlopen

GENDEREN - Op zaterdagavond 4 maart speelt Toneelvereniging uit Vriendschap, uit Nederhemert, een blijspel genaamd ‘Het roer om’ in het dorpshuis in Genderen.

De succesvolle ondernemer Cor heeft zijn bedrijf verkocht om zijn droom waar te maken: wonen op het rustige platteland in een prachtige authentieke boerderij met een eigen Bed & Breakfast. Echter, had hij dit niet beter eerst kunnen overleggen met zijn vrouw Suzan? En is het wel zo’n prachtige boerderij? Aannemer Janus ziet toch wel wat mankementjes, maar zomaar aan het verbouwen gaan is ook niet gemakkelijk als je te doen krijgt met de officiële instanties met al hun regeltjes en bureaucratie. Gelukkig krijgen Cor en Suzan hulp van hun vrienden Diederick en Marie-Louise, maar zijn deze vrienden wel op de hoogte dat ze moeten helpen? Tja soms is een goede buur beter dan een verre vriend, alleen de vraag is of de buren Koos en Lenie wel zulke goede bedoelingen hebben. En tot overmaat van ramp blijkt dat er ook nog wat is achtergebleven op de boerderij.

De deuren van het dorpshuis gaan op 4 maart om 19.30 uur open. Het toneelspel start om 20.00 uur. Kaarten kosten € 8,- in de voorverkoop en zijn vanaf heden te koop bij de Spar, van Jappe en ’t Hart in Genderen. Aan de deur kosten kaarten € 10, mits de voorstelling dan nog niet is uitverkocht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl