Verschillende wegwerkzaamheden in en rondom Almkerk in 2023

Foto: Pixabay
23 februari 2023, 17:44
Verlopen

ALMKERK - In Almkerk vinden de komende maanden verschillende wegwerkzaamheden plaats. De Broekgraaf, De Laagt en de Bloemweg worden onder handen genomen.

De eerste werkzaamheden vinden plaats op de Broekgraaf. Hier wordt in het tweede kwartaal van 2023 de asfaltconstructie vervangen. Waar dat nodig is maakt de gemeente de bermverharding veiliger. Ook wordt er gekeken naar het aanleggen van passeerplaatsen.

Van De Laagt wordt de hele asfaltconstructie en fundering vervangen. Dit gebeurt in het derde kwartaal van 2023. Aan de Bloemweg worden de hele asfaltconstructie en fundering vervangen. Nabij de Uppelsche Hoek worden rioolwerkzaamheden uitgevoerd. Deze werkzaamheden staan allemaal gepland voor het derde kwartaal van 2023.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl