Basistraining ‘Taal voor het leven’

Foto: Bibliotheek Altena
26 februari 2023, 13:59
Verlopen

WOUDRICHEM - In de bibliotheek te Woudrichem wordt de training ‘Taal voor het leven’ georganiseerd.

Deze training bestaat uit vier dagdelen, te weten op donderdagavond 9 maart, 16 maart, 23 maart en 30 maart. De training is gratis. Tijdens deze training krijgt u informatie over de doelgroep en hoe volwassenen leren. U leert vooral hoe u laaggeletterden begeleidt bij het leren lezen en schrijven, spreken, rekenen of omgaan met een computer. U oefent bijvoorbeeld met het voorbereiden van een bijeenkomst voor de deelnemer(s). Ook maakt u kennis met geschikt lesmateriaal en een startpakket.

Meld u aan voor de training via https://www.bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl