Internationale Vrouwendag in de Xinix

Foto: Bibliotheek Altena
26 februari 2023, 13:54
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op woensdagavond 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Deze dag staat in het teken van solidariteit van vrouwen overal ter wereld.

Samen met Vluchtelingenwerk en Vrouw & Altena organiseert Bibliotheek Cultuurpunt Altena een speciale editie van Smaak van Cultuur. Deze editie is, in verband met Internationale Vrouwendag, alleen toegankelijk voor vrouwen. Tijdens deze avond draait het om samen zijn, waarbij we ook stilstaan bij de verschrikkelijke situatie in Turkije en Syrië. Vanaf 17.00 uur bent u welkom om samen te eten, nieuwe vrouwen te ontmoeten, te praten en te delen.

Alle vrouwen worden uitgenodigd om aan te schuiven voor een diner. Wanneer u komt, neemt u iets te eten mee. Uit de eigen cultuur en misschien wel uit uw eigen keuken. Maar ook als u geen keukenprinses bent, bent u van harte welkom. Aanmelden kan via https://www.bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl