Voltena onder achttien bij beste acht

Foto: Richa van Wijngaarden
3 maart 2023, 09:57
Verlopen

WERKENDAM - De volleybalsters onder 18 jaar van Voltena doen het ook nationaal uitstekend.

De jonge meiden nemen het tijdens het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap op tegen de beste teams uit Nederland. Tijdens de halve finale rondes die het afgelopen weekend in het Limburgse Gennep werden gespeeld bleven ze ongeslagen.

Met deze prestatie onderstrepen de meiden de sterke jeugdopleiding bij Voltena, waar spelers, naast breedtesport op alle niveaus, ook kunnen worden opgeleid voor de top met als mooi doel deel uit te maken van de selectie van het Eredivisieteam Team Voltena Dames 1. Op zaterdag 8 april wachten de finales, waar de beste acht teams uit Nederland zich voor geplaatst hebben.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl