ChristenUnie Kamerlid Nico Drost en ChristenUnie/SGP lijstrekker Anne Schipper in Altena

Foto: Aangeleverd
8 maart 2023, 20:27
Verlopen

ALTENA - Afgelopen zaterdag bezochten Tweede Kamerlid Nico Drost (CU) en Anne Schipper (CU-SGP Noord-Brabant) de gemeente Altena.

Na een kort welkom stapten de politici samen met lokale SGP en ChristenUnie vertegenwoordigers op de bus voor een tour door de regio. Tijdens de tour kwamen er o.a. de diverse OV-verbindingen, de bereikbaarheid van scholen die onder druk staat, de verbreding van de A27 en de geplande aansluitingen op het provinciale wegennet aan bod.

Tijdens de stop op de Kromme Nol hebben Anne Schippers en Nico Drost een werk in uitvoering bord geplaatst om daarmee symbolisch aandacht te vragen voor de problematiek rondom dit voor Altena belangrijke knooppunt. Tot slot werd er een bezoek gebracht aan het veer over de Bergsche Maas om het belang van deze verbindingen te onderstrepen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl