ZVDO’74 wint en neemt derde plek competitie in

Foto: Archief
8 maart 2023, 20:13
Verlopen

ANDEL - Zaterdag heeft ZVDO'74 tegen Thalassa uit Geldrop gespeeld. De ploeg staat laatste, maar dat gaf niet alle zekerheid.

De eerste doelpunten waren voor Thalassa. De heren van de thuisploeg waren gewaarschuwd. Arie Stuij kon de stand nog op 1-2 zetten. De tweede periode was beter voor ZVDO’74. Mathé van Noorloos, Emiel Goedel en Jan-Willem Vaneker wisten ook het net te vinden.

De derde periode liep redelijk gelijk op. Thalassa kon meerde malen het net vinden en wist gebruik te maken van de fouten die de thuisploeg maakte. Mark van Dijk zette de ploeg op scherp. Hij scoorde zijn eerste doelpunt in het eerste van ZVDO’74. Hierna werd het prijsschieten. Uiteindelijk werd het 17-7 voor ZVDO’74.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl