Laatste concert van winterseizoen in Sleeuwijks kerkje

Foto: Aangeleverd
15 maart 2023, 20:17
Verlopen

SLEEUWIJK - In het Sleeuwijks kerkje wordt op vrijdag 24 maart het laatste concert van dit winterseizoen gehouden. Het vorige concert in februari jl. was een groot succes.

Deze keer is het de beurt aan Manou Schreiner. Deze musicus begon zijn loopbaan als gitarist; eerst elektrisch en later klassieke gitaar. Gedurende zijn studie kwam hij vanzelf in aanraking met repertoire voor luit. Toen hij eenmaal geproefd had aan deze speciale muziek wilde hij ook weten hoe dit op een originele luit zou klinken. De kennismaking resulteerde erin dat de luit nu zijn hoofdinstrument is.

Voor de luisteraars een mooie gelegenheid om kennis te maken met dit bijzondere instrument en zijn bespeler. In combinatie met de entourage van het oude kerkje is dit een garantie voor een sfeervol concert. De aanvang is 20.15 uur, toegang € 15,00 en reserveren kan via www.sleeuwijkskerkje.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl