Leerlingen kiezen bewust voor vmbo Schans

Foto: Aangeleverd
22 maart 2023, 19:05
Verlopen

SLEEUWIJK - De overgang van een basisschool naar een middelbare school is een belangrijk moment in de schoolloopbaan van een leerling uit groep 8.

En daarom maakte vmbo Schans vorige week een feestelijk moment van de inschrijfdagen die de school organiseerde. Bart, leerling van de Zaaier uit Andel, is één van de gelukkige toekomstige brugklasleerlingen van Schans. En op de vraag waarom hij voor Schans heeft gekozen, kwam het mooie antwoord: “Ik vind het hier klein, maar fijn.”

En dat is precies waar Schans voor staat, een fijne, kleinschalige school waar iedere leerling zich thuis voelt en gezien wordt. Het team van Schans kijkt uit naar het nieuwe schooljaar waarin zij de nieuwe leerlingen welkom mogen heten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl