Schriftelijke vragen AltenaLokaal over vandalisme Sleeuwijk

Foto: Archief
22 maart 2023, 18:59
Verlopen

SLEEUWIJK - Tijdens het kernbezoek aan Sleeuwijk bracht de gemeenteraad onder andere een bezoek aan de brede school De Esdoorn, waar de fractie van AltenaLokaal geattendeerd werd op signalen over overlast en vandalisme rond de school en het aangrenzende park.

In eerste instantie wilde AltenaLokaal afwachten om te zien of de signalen door het college van Altena werden herkend, maar omdat dit op zich liet wachten stelt de fractie nu schriftelijke vragen. Volgens hen hebben diverse ouders aangegeven dat zij het niet meer aandurven om hun kinderen rond die plek te laten spelen. Dit terwijl het juist gaat om een mooi ‘cluster van speelmogelijkheden’ waar kinderen veilig moeten kunnen spelen.

AltenaLokaal vraagt het college van Altena hoe zij tegen deze situatie aankijken, of zij al eerder signalen hebben ontvangen over de overlast en wat eraan gedaan wordt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl