Tienerfriends en de Pomp organiseren een dropping en een dropping XL

Foto: Aangeleverd
24 maart 2023, 17:46
Verlopen

ALMKERK - Op zaterdag 1 april organiseren stichting Tienerfriends en Jongerencentrum de Pomp een Dropping en een Dropping XL voor de jongeren uit de regio. Ben jij 12 jaar of ouder? Dan kun je meedoen met de dropping binnen Altena. Ben jij 16 jaar of ouder? Dan kun je ook meedoen met de Dropping XL.

Durf jij het aan? Geblinddoekt word jij met je team naar een onbekende plaats gebracht, daar word je gedropt en is het aan jou en je team om de weg terug te vinden naar het Jongerencentrum in Almkerk. Zijn jullie het eerste team dat de weg weer terugvindt? Dan wint het hele team een prijs. Op de avond organiseert de Pomp een dropping binnen Altena en een dropping XL voor de 16+ers. Bij de dropping XL worden jongeren verder weg gedropt. Deelnemers voor de dropping binnen Altena hoeven zich niet aan te melden en zijn op zaterdag 1 april om 19.30 uur welkom bij de Pomp. Vanaf daar worden de groepjes met auto’s naar verschillende droplocaties gebracht. Meedoen kost €2,- entree wordt bij de kassa betaald.

De dropping XL start om 18.30 uur bij Jongerencentrum de Pomp. Daar krijgen deelnemers uitleg en worden de telefoons ingenomen. Elk groepje krijgt een noodtelefoon mee in een envelop. Om 19.00 uur vertrekken de deelnemers van deze dropping met een grote bus geblinddoekt naar de droplocatie. Deelnemers voor de dropping XL moeten zich aanmelden via de website droppingxl.nl en betalen €4,- entree direct via de website. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Pomp: depompalmkerk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl