Roparun festival in Xinix

Foto: Archief
27 maart 2023, 20:21
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op 8 april opent Xinix in Nieuwendijk de deuren voor Roparun team Altena 280. Dit team zal in het pinksterweekend de afstand van ruim 500 kilometer in estafettevorm gaan afleggen. Acht lopers gaan samen met begeleidende fietsers en verzorgers de uitdaging weer aan.

Om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel organiseert het team diverse activiteiten. Kom op 8 april naar het avondvullende Roparun festival in Xinix. Er treden drie fantastische bands op die gedurende de avond de zaal zullen vullen met heerlijke muziek: Muck, Fire on te floor en SOAP. Tussen de optredens door kunnen bezoekers in het café genieten van muziek van Popkoor Hugo en singer-songwriter Hans Grondel. De avond wordt afgesloten met een afterparty met de Xinix DJ’s.

De entree voor dit bomvolle programma is slechts €12,50. Omdat alle muzikanten belangeloos aan deze avond meewerken, gaat iedere eurocent van uw tickets naar het goede doel. Tickets zijn te koop via de website van Xinix: www.xinix.nl. Meer info over Team Altena 280: www.altena280.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl