Vrijbuiters-Paaswandeltocht op Tweede Paasdag

Foto: Archief
27 maart 2023, 20:08
Verlopen

ALMKERK - Op maandag 10 april, oftewel Tweede Paasdag, wordt voor de 36e keer de Vrijbuiters-Paaswandeltocht georganiseerd.

Deze keer is de wandeling vanaf het sportclubgebouw van ACKC in Almkerk. Er kan weer gekozen worden uit verschillende afstanden tussen 10 en 40 kilometer. Afhankelijk van de afstand is de starttijd om 7.00 of 8.00 uur en het inschrijfgeld bedraagt 3 euro. Voor deelnemers zijn er de gebruikelijke gekookte paaseieren en ook krijgt iedereen een uitgebreide routebeschrijving mee. Op alle afstanden zijn er goed verzorgde rustplaatsen en ook de EHBO is de gehele dag beschikbaar.

De route begint in Almkerk en loopt richting Dussen, Meeuwen of Eethen, afhankelijk van de afstand. Tussendoor zijn er verschillende splitsingen, maar uiteindelijk komen alle afstanden weer samen in Almkerk. Mocht u deze omgeving al wandelend willen verkennen, dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen. Neem voor inlichtingen contact op met Jan van Rijswijk op 06512349920 of wsvdevrijbuiters@gmail.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl