Esther van Fenema over leegte en zingeving

Foto: Aangeleverd
29 maart 2023, 20:16
Verlopen

SLEEUWIJK - Het Woerkums Literair Café besluit het druk bezochte seizoen met psychiater Esther van Fenema op zaterdag 15 april vanaf 20.30 uur in de Bolderik in Sleeuwijk.

Esther van Fenema werkte geruime tijd in het Leids Universitair Medisch Centrum. Ze schreef over haar ervaringen drie boeken: ‘Het ontstemde brein’, ‘Waarom kan ik niet gewoon gelukkig zijn’ en ‘Het verlaten individu’. Dat laatste boek gaat over het hedendaagse gebrek aan zingeving waardoor veel mensen geluk zoeken in consumeren. Liefst 1,4 miljoen Nederlanders kampen met psychische klachten en slikken antidepressiva. Steeds meer jongeren maken een einde aan hun leven.  Janice Bakker – van As zal haar interviewen.

Esther van Fenema levert een avondje zingeving en dat past goed in het project Altena Vitaal om de mentale gezondheid van de inwoners te verbeteren. Entree is 15 euro, studenten 5 euro, donateurs vrij toegang.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl