Huldigingen tijdens Algemene Ledenvergadering

Foto: Aangeleverd
29 maart 2023, 20:12
Verlopen

WERKENDAM - Tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn enkele leden van de Biesboschzwemmers in het zonnetje gezet. Daarnaast heeft het bestuur verteld over het jaar 2022 en de plannen voor de toekomst.

Aan het begin van de avond kreeg mevrouw Besselink uit handen van de voorzitter van de Regio Official Commissie Regio Zuid een speldje en oorkonde omdat zij benoemd is tot ere-official. Vorig jaar heeft mevrouw Besselink besloten om na ruim 40 jaar te stoppen als official. Namens het bestuur kreeg zij ook nog een bos bloemen.

Tegen het einde van de vergadering werden vier jubilarissen van de vereniging in het zonnetje gezet. Dit waren Dirk de Kooter, Arjon de Bok, Marianne van Berchum en Marjolein van den Berg. Dirk is al 40 jaar lid en de andere drie zijn 25 jaar lid van de Biesboschzwemmers. Naast een bos bloemen ontvingen zij onder andere een handdoek met het logo van de Biesboschzwemmers.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl