Nieuwe gastheren voor Biesbosch

Foto: Aangeleverd
29 maart 2023, 20:20
Verlopen

REGIO - Veertien deelnemers van tien toeristisch-recreatieve bedrijven in de Biesbosch-regio hebben met succes de cursus gastheerschap van de Biesbosch afgerond. Daarbij zijn zes nieuwe bedrijven.

Zij zijn officieel toegetreden tot het netwerk van Biesboschgastheren door ondertekening van de overeenkomst met IVN namens Nationaal Park De Biesbosch. Op de slotavond van de cursus Gastheer van de Biesbosch in Drimmelen, gaven alle bedrijven een presentatie over hun bedrijf en de wijze waarop ze hun gastheerschap van de Biesbosch willen gaan uitdragen.

Biesboschgastheren zijn belangrijk voor Nationaal Park De Biesbosch, want zij zijn ambassadeurs voor het gebied. De cursus Gastheer van de Biesbosch bestaat uit 4 middagen/avonden en een excursie. De cursisten krijgen informatie over diverse aspecten van de Biesbosch, zodat zij hun gasten goed kunnen informeren over de Biesbosch. Dit was de negende keer dat IVN met medewerking van Staatsbosbeheer en andere partners een gastheercursus organiseerde. Er zijn inmiddels meer dan 70 bedrijven die zich Gastheer van de Biesbosch mogen noemen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl