The KinKsMen op zaterdag 8 april in BuBeClu

Foto: Aangeleverd
1 april 2023, 05:42
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Zoals de naam The KinKsMen al doet vermoeden vormen vier gelouterde muzikanten deze Kinks-tributeband. Dirkjan Middelkoop, Juozas Aanen, Jan Verschoor en Cees Vos, plus zangeres Merel Meijer, brengen songs van de wereldberoemde band The Kinks.

De Gorcumse KinKsMen hebben heel veel hits van deze Britse band op hun repertoire staan. Wilt u dus een heerlijk avondje nostalgie met de KinKsMen? Kom dan zaterdag 8 april naar BuBeClu aan de Nijverheidstraat 2 in Wijk en Aalburg.

The KinKsMen spelen drie sets van elk 45 minuten met tussendoor twee korte pauzes. De kaarten kosten € 10,00 per stuk en zijn verkrijgbaar aan de zaal en via https://bubeclu.nl/evenementen/the-kinks/. De inloop is vanaf 20.00 uur en aanvang om 20.30 uur. Kijk ook eens op www.bubeclu.nl of de Facebookpagina.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl