Volleybalkraker bij Voltena

Foto: John Weeda, Weeda Media
5 april 2023, 11:03
Verlopen

WERKENDAM - Afgelopen zaterdag werd er gestreden om de koppositie in de B-poule bij de dames Eredivisie volleybal.

Team Voltena Dames 1, dat noodgedwongen moest uitwijken naar sporthal De Iris in Nieuwendijk, nam het op tegen Peelpush Dames 1. De dames uit Werkendam stonden op dat moment aan kop van de B-poule, op 1 punt gevolgd door de dames uit Meijel. In een geweldige sfeer werd op het scherpst van de snede gestreden. In de twee door Peelpush gewonnen sets moesten ze zelfs door de 25 punten heen om de set binnen te slepen. Set 1, 3 en 5 gingen naar de thuisploeg.

Het publiek op de banken, een fantastische DJ en een hele mooie overwinning na een strijd met het mes tussen de tanden, pure reclame voor het volleybal. Het resultaat: Team Voltena Dames 1 loopt uit in de B-poule, verstevigd haar eerste positie en mag nog één wedstrijd spelen. Zaterdag 15 april komt Draisma Dynamo Dames 1 op bezoek, wederom in sporthal De Iris in Nieuwendijk. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl