Overname activiteiten Papierindustrie Adriaan Dekker door OPACKGROUP

Foto: Aangeleverd
6 april 2023, 06:41
Verlopen

GENDEREN - De OPACKGROUP, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Genderen, heeft per 3 april de activiteiten van Papierindustrie Adriaan Dekker overgenomen.

De activiteiten van de verpakkingsproducent worden verplaatst van het Noord-Hollandse Wormer naar het Overijsselse Rijssen, bij Verpakkingsindustrie Stempher. Het bedrijf Papierindustrie Adriaan Dekker zal ophouden te bestaan, maar alle bekende producten en halffabricaten van het 173 jaar oude bedrijf worden vanuit de OPACKGROUP weer aangeboden.

De OPACKGROUP kijkt met vertrouwen naar de implementatie van het verpakkingsprogramma en zien veel mogelijkheden om klanten nog beter te bedienen met een breder scala aan verpakkingsoplossingen. Het familiebedrijf hoopt hun duurzame visie op verpakkingen ook toe te passen op het nieuwe portfolio van papieren verpakkingen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl