De bibliotheek ruimt op en verkoopt boeken

Foto: Archief
8 april 2023, 20:19
Verlopen

WOUDRICHEM - De bibliotheek ruimt op. Iedere laatste vrijdagavond van de maand verkoopt men tweede kans boeken die uit de collectie gaan. Zit er iets voor u bij?

Een bibliotheekboek staat gemiddeld zo’n 10 jaar in de kast. Men haalt boeken uit de kast om een aantal redenen. Dat kan zijn omdat boeken verouderen, minder worden uitgeleend of slijten. Gemiddeld wordt er jaarlijks ongeveer 10% van de collectie afgeschreven. De boeken die men voor de verkoop aanbiedt zijn nog goed genoeg voor een tweede ronde.

Er zijn jeugdboeken, romans en informatieve boeken te koop voor kleine prijsjes. De Boekenverkoop is ook voor niet-leden van de bibliotheek. U bent welkom op vrijdagavond 28 april tussen 18.00 en 20.00 uur in de vestiging in De Werf te Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl