Natuurspeurtocht Rondje Woerkum in de meivakantie

Foto: Archief
8 april 2023, 20:29
Verlopen

WOUDRICHEM - In de meivakantie is er weer de Natuurspeurtocht Rondje Woerkum.

Natuurspeurtocht Rondje Woerkum staat voor een middag vakantieplezier buiten voor het hele gezin in de prachtige vestingstad Woudrichem. Op woensdag 3 en zondag 7 mei zijn er op de vestingwallen in Woudrichem weer te gekke opdrachten om samen met (groot)ouders, broers en zussen te doen. Het wordt een middag puzzelen, speuren, maken en ontdekken.

Kinderen tussen 4 en 10 jaar zijn tussen 12.00 en 16.00 uur welkom bij huis de Sonnehoeck aan de Rijkswal 34 in de vesting. Neem een goed humeur mee en 5 euro borg voor de geleende tas met materialen. Een vrijwillige bijdrage na afloop voor nieuwe opdrachten de volgende keer wordt op prijs gesteld.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl