Marianne Vos Wielerfestival voor het eerst op twee dagen

Foto: Archief
12 april 2023, 20:01
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Het Marianne Vos Wielerfestival wordt dit jaar voor het eerst gehouden op twee dagen, vrijdag 12 en zaterdag 13 mei.

Met een Wielercafé is er een nieuwe activiteit op vrijdagavond toegevoegd. Daaraan werken een aantal prominente (ex-) profwielrenners mee zoals Erik Dekker en Marianne Vos zelf. Wielerverslaggever Gio Lippens zal de avond aan elkaar praten. Het wielercafé vindt plaats op golfpark Almkreek in Almkerk.

De activiteit op vrijdagavond is vooral bedoeld voor bedrijven en ondernemers. Maar ook andere deelnemers en bezoekers zijn volgens de voorzitter van het Marianne Vos Wielerfestival, Esther Vroegh, van harte welkom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl