Andels Fanfare Corps verwerft een tweede plaats Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen

Foto: Aangeleverd
17 april 2023, 20:48
Verlopen

ANDEL/DRACHTEN - Het Andels Fanfare Corps is bij de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen in Drachten als tweede geëindigd in de eerste divisie.

De nummer 1, CMV Oranje Grootegast, won met slechts één punt verschil. Het was een strijd tussen zeven topfanfares, waarbij de muzikanten uit Andel 93,67 punten scoorden met de uitvoering van het verplichte werk World of Wizards van Stijn Roels.

De jury had lovende woorden als fraaie orkestklank, zeer mooie solo`s, zelfverzekerd spel en kippenvelmomenten. Orkest en dirigent zijn trots op de tweede plek. Het is een mooie opsteker voor het Andels Fanfare Corps, dat deze maand 130 jaar bestaat.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl