Landelijke intocht Sinterklaas dit jaar in Gorinchem

Foto: Aangeleverd
21 april 2023, 17:50
Verlopen

GORINCHEM - Gorinchem heeft geweldig nieuws te delen: Sinterklaas heeft dit jaar besloten om met de landelijke intocht Gorinchem te bezoeken.

Dat maakte de NTR bekend. Zaterdag 18 november vindt de intocht plaats.

Burgemeester Reinie Melissant is heel blij en vereerd met dit nieuws: “Dit is fantastisch voor Gorinchem! Het is een grote eer dat Sinterklaas onze stad heeft gekozen als de plek voor de landelijke intocht. We gaan er met de hele stad voor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt voor alle kinderen en families die de intocht van Sinterklaas in Gorinchem willen vieren. En tegen de Gorcumers wil ik zeggen: houd zaterdag 18 november alvast vrij in de agenda. We gaan er samen een bijzondere dag van maken.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl