Grote traditionele rommelmarkt in Genderen

Foto: Ter illustratie
4 mei 2023, 09:48
Verlopen

GENDEREN - U wordt van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij de grote traditionele rommelmarkt van Genderen.

Deze keer wordt de rommelmarkt gehouden op zaterdag 13 mei van 09.00 tot 13.00 uur op het terrein rond de Gereformeerde kerk aan de Hoofdstraat in Genderen. Vrijdag 12 mei kunnen er van 13.00 tot 18.00 uur nog spullen worden gebracht voor de verkoop, mits verkoopbaar en gesorteerd en geen grote meubels of witgoed. Om 9.00 uur start de rommelmarkt en de verkoop. Vanaf 10.00 uur vindt de verkoop bij opbod plaats. Vanaf 12.45 uur zal gestart worden met de opruiming. Om 13.00 uur is de uitslag van de grote loterij. Er is dit keer totaal ruim 1000 euro aan prijzen beschikbaar gesteld door de middenstand en bedrijven van Genderen. 

Op de markt is een groot aanbod van kleinere meubels, speelgoed, boeken/CD’s, gereedschap, hobby, elektra, glaswerk, keukengerei, serviesgoed, koffers/tassen en nog veel meer. Ook diverse soorten vers fruit, snijbloemen en perkgoed. Dit jaar is ook weer een verkoop van tweedehands kinderkleding. Ook is er een terras aanwezig. Voor de kinderen is er een springkussen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl