BoekStartwebinar Voorlezen samen met uw baby en dreumes

Foto: Pixabay
6 mei 2023, 21:37
Verlopen

ALTENA - Neem deel op 1 juni aan het online webinar ‘Voorlezen samen met uw baby en dreumes’.

Baby’s en dreumesen genieten van voorlezen en het is nog hartstikke goed voor hun taalontwikkeling ook. Hoe zorgt u ervoor dat u en uw kindje plezier beleven aan een voorleesmoment? Welke boekjes zijn daarvoor geschikt? En wat kunt u nog meer voor leuks doen met boeken? Jolien Hesselberth vertelt hierover in het BoekStartwebinar, dat ook boordevol nieuwe boekentips zit. Na afloop weet u meer over de voorleesontwikkeling van uw kindje en heeft u allerlei ideeën voor leuke, speelse activiteiten bij het voorlezen.

Aanmelden voor deze online webinar op 1 juni om 20.00 uur doet u via de website www.bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl